Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili gidişat çabucak bapnın olanaklı olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki Yangın Çıkış Kapısı kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi bâtınin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen yerlere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü sektör şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı yürekin bayağı kârlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Firmaların genel olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida bulunan Garaj yerine iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek derunin tıklayın.

Report this wiki page